Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Zakelijk

Wij weten raad

Laat ons helpen

Voor een organisatie kan het lastig zijn om afwegingen te maken op het gebied van luchtventilatie. Gezonde lucht is niet vanzelfsprekend, maar wat ervoor nodig is om dit te realiseren is een kwestie van expertise. Wij helpen jullie graag door jullie specifieke situatie in kaart te brengen en te adviseren over eventuele diensten die geleverd kunnen worden om het gebouw van gezonde lucht te voorzien. Wij begrijpen dat niet iedereen over de kennis beschikt om optimale conditionering in een gebouw te realiseren en daarom nemen we jullie graag mee in wat we doen op een open en vertrouwelijke manier. Wij komen graag vrijblijvend langs om u verder te helpen!

De meeste diensten die wij leveren zijn voor zakelijke partners. Omdat het soms lastig is om te achterhalen wat je als organisatie nodig hebt voor schone lucht in jullie ruimtes, hebben wij hieronder een aantal sectoren toegelicht waar wij veel werkzaam in zijn. De verschillende diensten die wij aanbieden qua ventilatiesystemen staan op de aanbod pagina. 

Zorg

We ontzorgen de zorg door het verzorgen van een gezond binnenklimaat. Onder andere voor kwetsbare doelgroepen zoals bewoners, patiënten of cliënten is het erg belangrijk dat ze een schone en gezonde leefomgeving hebben. Maar natuurlijk is het voor de zorgverleners ook van belang dat hun werkomgeving gezond is, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Scholen en kinderopvang

Voor kinderen, studenten en docenten die veel tijd doorbrengen in klaslokalen is het van belang dat de luchtkwaliteit een optimale werk- en leeromgeving mogelijk maken. Gezonde lucht bevordert niet alleen de gezondheid, maar ook het concentratievermogen.

VvE en gebouweigenaren

Wij verzorgen zowel voor het collectief als voor de individu reguliere reiniging van het ventilatiekanaal. Maar soms vallen moeilijk bereikbare gedeelten van het ventilatiesysteem onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar van een gebouw of de VvE om te onderhouden. Hier hebben wij een oplossing voor! Wij komen graag met jullie in contact om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Overheid

Wij bieden onze diensten in allerlei overheids gebouwen aan. Van PI’s tot aan kantoren. Voor alle burgers van Nederland is het natuurlijk belangrijk om over gezonde lucht te beschikken. Wij helpen de overheid graag bij het bewerkstelligen van gezonde werk- en leefomstandigheden.

Industrie

Van kantoor tot aan productieruimte bieden wij diensten voor onder andere de afzuiging van machines en ventilatiesystemen. Wij snappen dat in het bedrijfsleven al genoeg te doen is. Daarom helpen wij graag door het uitvoeren van werkzaamheden die voorzien in een gezond binnenklimaat

Maritiem

Zelfs op het water heb je frisse lucht nodig. Over die expertise beschikken wij en wij helpen jullie graag met de reiniging van de ventilatiekanalen.

Hotel en recreatie

Niet alleen schone bedden, maar ook schone lucht? Dat is een mooie garantie om te kunnen bieden aan gasten. Wij helpen jullie graag bij het realiseren van deze garantie. 

Vragen?

Ook aanvragen mag u via het contactformulier indienen!