Woningcorporaties / VvE

De Ventilatiemeester heeft kennis, flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit voor een goed beheer en onderhoud van ventilatiesystemen

Voor vele Corporaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE) verrichten wij werkzaamheden. Elk ventilatiesysteem heeft periodiek onderhoud nodig om optimaal zijn werk te kunnen blijven doen.  Vervuiling van ventielen, kanalen en ventilatoren leidt tot vermindering van de afzuigcapaciteit of zelfs tot een verslechtering van de luchtkwaliteit wat gevolgen kan hebben tot uw gezondheid. Zeker bij de moderne balansventilatie (WTW-systemen) kan achterstallig onderhoud of een onzorgvuldige afstelling van het systeem tot veel klachten leiden. Uw leden verdienen een duidelijke uitleg omtrent de werking van het ventilatiesysteem en de eventuele werkzaamheden er aan. Desgewenst kan d.m.v. een uitgebreide presentatie uw leden/bewoners antwoord krijgen op al hun vragen.

De Ventilatiemeester stelt in samenspraak met u onderhoudscontracten op maat op; van gewone jaarcontracten tot langjarige prestatiegerichte servicecontracten.

Aanvragen

Wilt u meer informatie over wat wij u kunnen bieden?

Meer informatie Offerte Bel mij terug

Waarom kiezen voor de Ventilatiemeester?

Kwaliteit en vakmanschap

De ventilatiemeester is al 13 jaar een begrip in het reiningen en onderhouden van ventilatiesystemen.

Specialist in brandschade

Bij brandschade reinigen we de luchtkanalen en reconditioneren we de installatie grondig en vakkundig.

Landelijk actief

onze Ventilatiemeesters zijn door heel Nederland inzetbaar.