Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Particulier (gestopt per 01-06-2023)

Beste,

We willen u graag op de hoogte stellen van een verandering in onze dienstverlening. Met ingang van 1 juni 2023 zullen wij geen nieuwe werkzaamheden meer aannemen van particulieren.

Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging van onze bedrijfsdoelen en specialisaties. We hebben besloten onze focus te verleggen naar andere gebieden waarin we het beste kunnen presteren en de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Dit betekent dat we geen nieuwe projecten van particuliere klanten zullen aannemen. We begrijpen dat dit mogelijk teleurstellend nieuws is.

Als u op dit moment al een lopend project met ons heeft als particuliere klant, kunt u erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om dit naar tevredenheid af te ronden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en eventuele openstaande zaken af te handelen.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen in onze diensten in het verleden. Mocht u nog vragen hebben over deze verandering of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

De Ventilatiemeester