Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Ons verhaal

Van kleine speler tot spin in het web

Hoe wij onze passie hebben gevonden door De Ventilatiemeester

Kernwaarden

Klantgericht

Ons werkplezier komt voor een groot deel door het onderlinge contact met klanten. Daarom vinden wij het ook belangrijk om regelmatig contact met ze te hebben en een goede relatie op te bouwen.

Flexibel

Als organisatie is het belangrijk om wendbaar te zijn. Niet alleen voor de klant is dat prettig, ook is het van belang om het bedrijf zo in te richten dat het ten alle tijden mee kan komen met de nieuwste ontwikkelingen.

Creatief

Wij denken buiten de doos. 

Daadkrachtig

We weten wat we willen, wie we zijn en hoe we te werk moeten gaan om te komen waar we de stip op de horizon hebben gezet. 

Onze toekomst

Missie en visie

Missie 

De missie van De Ventilatiemeester is ‘een gezond binnenklimaat voor iedereen en het verzorgen van begeleiding op het gebied van herstel en reconditionering na brandschade en hierin marktleider zijn op het gebied van ventilatie’.

Visie

De visie van De Ventilatiemeester is een gezond binnenklimaat voor alle werkende en inwonende mensen in Nederland.

Wat ons een unieke werkgever maakt

Wij bieden jou een werkplek waar jij gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar dat is het niet want wij laten jou vrij in wat dat voor jou inhoudt én bieden begeleiding waar jij nog niet weet waarin je je wil ontwikkelen. Zoek jij een betrokken werkgever?

Kijk dan vooral even tussen onze vacatures. Aarzel ook vooral niet om contact met ons op te nemen als er geen geschikte vacature te vinden is. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven mensen die ons bedrijf weer een stukje verder helpen groeien.

Ons team

Hieronder vind je onze meesters op kantoor! 

Johan van Oosten

Directeur

Dirk-Jan Best

Bedrijfsleider

Dave van Oosten

Office Manager

Mis jij jouw foto hierboven?

Solliciteer nu!