Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Alles wat wij jou kunnen bieden vind je hier!

FAQ

Meest gevraagde vragen

Over het algemeen wordt aangeraden om een MV met kanalen om de 4 á 5 jaar te laten reinigen, bij een WTW jaarlijks onderhoud aan de unit en om de 4 jaar de kanalen en als laatste de (toevoer) kanalen van een HLV om de 4 jaar om een gezond binnenklimaat te bevorderen.

Dit zijn algemene richtlijnen het kan dus zijn dat een reiniging al eerder nodig is.

Wanneer de luchtkwaliteit slecht is kan je gezondheidsklachten zoals benauwdheid, hoesten, concentratiestoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn, infecties aan luchtwegen en zelfs hart- en vaatziekten ervaren.

Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren, maar gemiddeld doen we over een:

MV gemiddeld 2 uur

WTW gemiddeld 4 uur

HLV gemiddeld 5 uur

We zullen enkele dagen nadat we de reiniging en onderhoud hebben uitgevoerd een factuur versturen welke binnen 8 dagen betaald dient te worden.

Ja zekers, om een passende korting te geven horen we graag om hoeveel huizen het gaat en om wat voor ventilatiesystemen. 

Wij hanteren korte tot geen wachttijden. Wanneer u akkoord geeft streven wij ernaar om deze binnen 2 tot 4 weken in te plannen.

Onze diensten

Reiniging

Vervuilde ventilatiesystemen. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Wij zorgen voor een grondige reiniging van jullie systeem.

Onderhoud

Installaties hebben periodiek onderhoud nodig. Wij komen graag langs om jullie installatie in optimale conditie te houden.

Advies

Nog geen ventilatiesysteem? Geen probleem, wij kunnen jullie adviseren in de aanleg van een ventilatiesysteem.

Inspecteren

Ben je benieuwd naar de huidige staat van jullie ventilatiesysteem? Wij geven jou graag inzicht door middel van onze analyse.

Luchtmetingen

Meten is weten! Willen jullie weten wat de kwaliteit is van de lucht in jullie gebouw? Dan ben je aan het juiste adres.

Brandschade 24/7

Bij brandschade zijn wij de specialist om door brand vervuilde ventilatiesystemen specialistisch te reinigen en te reconditioneren.